Pikkukaupunkilainen jaetaan nyt myös Uuraisille

Pikkukaupunkilaisen myyjä Erja Pentinpuro ja päätoimittaja Sami Rahkonen kääntävät toimituksen Toyotan keulan jatkossa useammin myös Uuraisten suuntaan.

Pikkukaupunkilaisen jakelu laajenee tästä lehdestä lähtien Uuraisten taajamaan ja Jokihaaraan. Samalla kaupunkilehden painosmäärä kasvaa noin tuhannella 14 500 kappaleeseen.
– Olemme kuunnelleet äänekoskelaisten yrittäjien toiveita. Moni näkee, että Äänekoski on varteenotettava asiointikaupunki Uuraisten taajamassa ja Jokihaaran alueella asuville asukkaille. Siksi laajennamme jakelua näille alueille, kertoo Pikkukaupunkilaisen päätoimittaja Sami Rahkonen.

Pikkukaupunkilainen ei ole täysin uusi tuttavuus Uuraisilla, sillä lehteä on jo aiemmin jaettu säännöllisesti Uuraisten Kangashäkissä ja aika ajoin lisäjakeluna Uuraisten taajamassa.
Joka viikko joka kotiin koko Äänekosken alueella, Konnevedellä sekä Laukaan Kuusassa ja Äijälässä jaettava Pikkukaupunkilainen vahvistaa Uurais-jakelulla asemaansa seudun laajalevikkisimpänä kaupunkilehtenä.

Pikkukaupunkilaisen jakelusta vastaa Suomen Suoramainonta, joka siirtyi osaksi Keskisuomalainen-konsernia vuodenvaihteessa. Keskiviikkona ilmestyvä Pikkukaupunkilainen jaetaan pääsääntöisesti suoraan postilaatikoihin, mutta Suomen Suoramainonta sijoittaa Uuraisten haja-asutusalueelle myös noutolaatikoita, joista lehden voi napata mukaan. Laatikot toimivat samaan tapaan kuin esimerkiksi sanomalehti Keskisuomalaisen on yhteislaatikot.
Lisäksi lehteä on jaossa muun muassa marketeissa, kauppakeskuksissa ja terveyskeskuksessa.

Pikkukaupunkilaisen toimitus löytyy Äänekosken Kauppakadulta samasta osoitteesta kuin paikallislehti Sisä-Suomen Lehti. Pikkukaupunkilainen ja Sisä-Suomen Lehti kuuluvat molemmat Keskisuomalainen-konserniin.